top of page

ETT EFTERLÄNGTAT VERK

Vi avslöjar hemligheten bakom vår investeringsfilosofi

Skärmavbild 2021-08-23 kl. 13.26_edited.png

"CAMP-B är mycket intressant läsning. Johan Bynélius lyckas med sin strategi att genomskåda aktiemarknadens kortsiktighet och flockbeteende. Olikt många andra lever han som han lär.”

Urban Jansson

F.d VD för Investmentbolaget Ratos, styrelseproffs (SEB, HMS, Addtech, Lindéngruppen, SAS,
Intrum, Clas Ohlsson m.fl.

"Denna bok är värdefull och mycket intressant att läsa. Den är välskriven och lättförståelig med många bra exempel på hur teorin CAMP-B kan användas i praktiken. Jag vill rekommendera den till alla som är intresserade av att spara i aktier.”

Nicklas Paulson

VD Investment AB Öresund

"Johan Bynélius är i mitt tycke en av Sveriges bästa analytiker och förvaltare av kapital. Alla som vill lära sig hur man investerar som ett riktigt proffs bör läsa den här boken.”

Mika Zibanejad

Världsmästare i ishockey, assisterande lagkapten i New York Rangers, affärsman

"Det är skillnad på praktisk och teoretisk slöjd. Det här är boken jag önskat att jag haft som komplement till ekonomilitteraturen vid mina studier på universitetet." 

Markus Lahtinen

Universitetslärare, Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet

IMG_9741_edited_edited.png

CAMP-B

SÅ SLÅR DU BÖRSEN ÅR EFTER ÅR 
– EN INVESTERINGSFILOSOFI SOM FUNGERAR

Johan Bynélius är en av Sveriges mest framgångsrika kapitalförvaltare och investerare. Men sin investeringsfilosofi CAMP-B har han skapat en avkastning på investerat kapital åt sig själv och sina kunder inom det egna företaget Fair Investments som vida överstiger börsens genomsnitt: närmare 22 procent per år under det senaste decenniet.

Med en sådan avkastning fördubblar man sitt kapital vart tredje till fjärde år istället för vart tionde år vilket gör en enorm skillnad över tid och ger även småsparare en möjlighet att bli förmögna på sikt.

I denna bok avslöjar Johan Bynélius hemligheterna bakom sin investeringsfilosofi CAMP-B: hur du bör tänka och agera när du investerar, hur du utvärderar företag, vilka faktorer du bör titta på för att hitta de allra mest framgångsrika företagen, hur du undviker fallgropar, hur du ska tänka kring tajming och långsiktighet – och även hur du ska agera i tider av börsnedgångar och krascher. Han förklarar pedagogiskt och övertygande de sju byggstenar som formar modellen CAMP-B.

Johan Bynélius är grundare av Fair Investments, ett företag inom rådgivning och kapitalförvaltning. Han är civilekonom med slutexamen från affärsskolan IADE i Madrid. Med en tidig karriär som entreprenör och managementkonsult har han sedan år 2000 arbetat med investeringar, analyser och kapitalförvaltning för bl a Erik Penser Bank och sedan år 2010 i det egna företaget Fair Investments.

FLER RECENSIONER PÅ BOKUS

Recension av SK

Publicerad 11 mars 2021

Betyg 5/5

Wow! Rekommenderas starkt!

En otroligt bra och välskriven bok rakt igenom. Johan lyckas förmedla både humor och sylvassa pikar gällande dagens kortsiktiga placeringshorisonter. Boken ger en hel del tankeställare och än mer förståelse för mänskliga beteendet på börsen.

Boken är skriven på ett sätt som får mig som en nybörjare på börsen att hänga med utan några konstigheter!

Utöver det lever han som han praktiserar. Camp-B har allt, vilka fallgropar och mönster en investerare ska undvika. Vad man ska eftersöka i sina framtida investeringar samt hur du ska utvärdera bolag.

10/10!

bottom of page